Om Malibu Van

Carthago Malibu Van 6.40 LE K Diversity

Malibu Van 6.40 är en premium van som är omsorgsfullt byggd med fina detaljer och snygga materialval genomgående.                            Bilen bygger på FIAT Ducato som finns med många andra husbilsfabrikat. Det är upp till varje tillverkare att ha sin lösning på Ducaton.

Det fina med Malibu är just känslan av kvalité, det känns ombonat och trivsamt med ljudmiljön och belysning. Smarta förvaringar, gedigna luckor som håller, självstängande låsbara lådor i köksdelen.väldigt bekväma madrasser och sängbottnar. Rymlig toalett med dusch. Minimalt knarr o oljud när man kör bilen. Bilen känns väldigt lyxig och bekväm att vara i. Tre takluckor med myggnät samt myggnät för den stora skjutdörren. Köket är stort med gott om förvaring och avlastning, två-lågigt gasolkök och en kyl frys på 84 liter.

 

Bilen är en 2022 då man kom med den nya motorn, vår bil är utrustad med en 140hk 9-växlad automat som går helt perfekt, den är dessutom väldigt snål, snittet ligger 0,8l. 2022 kom också den nya digitala instrumenteringen och den mindre ratten med knappar för en rad inställningar och cruise control. Främre pilotsolarna med armstöd är riktigt bra och bekväma.

 

Som extra utrustning har vi monterat solcell med laddningsregulator till ett Lithium batteri för bodelen. Batteriet laddar snabbt och utöver det finns det stort blybatteri som laddas från bilen eller från landström.

Vi har också monterat en stor 10 tums Kenwood som navigation, 80watts fyrkanalig stereo, backkamera samt telefon och en massa annat.